BACARDI NIGHT - PARTY ON THE SNOW

3.2.2017 – Silver Rock Music Bar Špindlerův Mlýn
„Bacardi Night“ DJ Funnie & Ivan M-Sax Live

Hi guys, hi dear friends. After a long break 8 years I’m coming back to my reports from some particular and special parties that I participa te like a Performer Artist. Yes, time is going on things and the world are changing but the pure music pleasure and creations stay in my heart to do ahead just because of you! To share and develop something positive on this planet :-) This is also what was happen the day 3.2.2017 at Silver Rock Music Bar in Špindlerův Mlýn in Czech Republic mountains ski area. There is very similar energy like in Ibiza – yes, no kidding. Only beside the sand there is a snow – and a lots of snow!

So after the skiing, people happilly tired and satisfy so with a taste to make a bit relaxor PARTY :-) And so then we are coming. The DJ Funnie and my self all night long ready to make shake the audience. We know each other and also we know that we love what we are doing – that is perfect combination, right?

At eleven the club was quite full and my first part – only one and the right song pushed up the party and caught the rest of people to the party. The Girls joy screaming inspire my sax appeal :-) So I was performed the next part with a high oweview from the bar top and party was realy starting be lovely crazy. As usually happen I forgot about time and the space so the time flew like a water! At four morning – after 4 hours show I decide to finish satisfy and happy. This is the reason why I’m doing my profession – make a people and myself happy. And it happened! Thanks to all and see you on my next party in Prague: 11.2.2017 at „Follow Me Prague“ with s DJ/Producer Johannes B2B Denzik, Tino Timonen & myself – EWI Live

Love – Ivan M
// and sorry for my easy and mistaken English //

// ČESKY //

Po dlouhé době se znovu pouštím do psaní reportů z vybraných akcí na kterých hraju. Má to rád. Pocity které proběhly hudbou a které zůstaly ve mně. Je to radost! V „Silvru“ jsem byl naposledy před 5 lety se supr vzpomínkami na skvělé mejdany na sněhu. Pak jsem začal jezdit hrát na zimu do Brazílie a tak jsem si odvykl od zimy. Při příjezdu do Špindlu se mi vybavily všechny ty vzpomínky a zacítil jsem že to bude dneska skvělá noc. DJ Funnie, který umí zahrát a pobavit lidi kdekoliv. Navíc jeho osobitý pozitivní přístup přebije jakoukoliv chmuru a taky že jo! Na této vlně jsme se spojili. Club „Silver Rock“ má podobný záměr a styl jako „Beach Club Itaca na ibize, kde jsem rezidentním hráčem 13 let. Můžu v klidu říct že ve Špindlu je to jak na Ibize jen místo písku mají sníh :-)

Vstup zdarma, skvělý tým barmanů, kteří se umí ohánět a jednat profesionálně s lidmi, útulné prostředí interiéru – masive dřevo, kámen, železo dává lidem podvědomě pocit že jsou u sebe na chalupě. V jedenáct bylo plno a tipuju že to tak 50/50 – Češi a lidé z ze zahraničí. No a po lyžování je skvělé se pobavit a užít párty.

Celkově vzato ideální konstelace a proto mejdan vypukl hned od začátku. První vstup na parketě mezi lidmi a obvyklá reakce juchání hezkejch holek mi zvedlo adrenalin a testosteron což se projevilo na mém saxu :-) Kdo zažil ten ví! Nádhera. Bral jsem to ale s nadhledem speciálně při dalších vstupech na baru :-) V jednu v noci už byl klub naplněný k prasknutí. Stalo se to opět jako se mi to děje už 25 let – zapomenu na čas, prostor a je jen hudba. No a najednou byly 4 hodiny ráno, klub pořád plnej a já zacítil, že vše bylo řečeno. Všichni spokojení! Předání faktury, podání rukou, pokejvání a a „hug“ s DJem… malý dojezd u minerálky a tradá do Prahy. Božstvo stálo při mně a jel jsem bez náledí až do Prahy. Spokojenost, satisfakce, chuť do další produkce hudby a natěšenost na další párty tentokrát 11.2.2017 LOVE REAL HOUSE MUSIC „Follow Me Prague“ spolu s DJ/Producent Johannes B2B Denzik, Tino Timonen& Ivan M-EWI Live.

Díky všem co přišli a taky těm co se příště zastaví na kus hudby, řeči a sdílení!
Love – Ivan M